Ako skombinovať skinny jeans

Pánska móda rovnako ako tá dámska podlieha móde. Možno nie v takej miere ako je to v dámskej konfekcií, ale aj mnohí páni sa radi obliekajú štýlovo, moderne a potrpia si na módnych novinkách či hitoch sezóny. Už niekoľko rokov sú takýmto hitom práve pánske skinny jeans. Niektorými mužmu obľúbené niektorými nenávidené. Čo na ne hovoríte vy? Máte také doma v šatníku, alebo ich nemôžete vidieť ani na druhých? Ak patríte do tej druhej skupiny mužského pohlavia, bude pre vás lepšie sa obhliadnuť po iných modeloch. Našťastie aj v džínsových nohaviciach sa dá vybrať viac modelov a štýlov. Takže si určite nájdete také, aké sa vám budú páčiť, a v ktorých sa budete jednoducho cítiť sami sebou. Veď o tom to predsa je.

skinny jeans

Pre tých, ktorí majú radi skinny džínsy, prinášame pár kombinácií ako ich nosiť. A vyzerať v nich super.

  1. Pánske skinny jeans v kombinácií s jednofarebným tričkom – Je to skvelá kombinácia, kde vynikne vaša vyšportovaná postava. Ako sa hovorí v jednoduchosti je krása. A pri tejto kombinácií to platí tiež. Napriek tejto na prvý pohľad obyčajnej kombinácií môžete zožať množstvo ženských pohľadov, pretože budete vyzerať naozaj skvelo.
  2. Pásnke skinny jeans v kombinácií s košeľou s jemným vzorom – Kto by nemal rád mužov v košeli. Okrem toho táto kombinácia je univerzálna a nadčasová a môžete ju použiť na akúkoľvek príležitosť či už formálnu alebo neformálnu.
  3. Pánske skinny jeans v kombinácií trička a károvanej košele – ku kovbojom vždy išli džínsy a kárované košele. Ak chcete vyzerať naozaj mužne a príťažlivo vyskúšajte túto, na oko ležérnu kombináciu spolu s bielym alebo jednofarbným tričkom. Károvaná košeľa je samozrejme rozopnutá. Takáto kombinácia bude štýlová na chladnejšie dni. Sami uvidíte ako vám táto kombinácia pristane.

jeans

Tak čo? Vybrali ste si jednu z našich tipov, ako skombinovať pánske skinny jeans?