Žena je krásna taká, aká sa narodila


Prirodzené ženy majú veľmi radi aj muži. Nemajú radi, keď je žena zmaľovaná rôznymi líčidlami. Vtedy nevidieť jej prirodzenú krásu. Krása ženy pochádza z prirodzenej krásy. Len tak docielite, aby sa o vás muži zaujímali. Namaľované ženy nie sú príťažlivé. Ak však neviete vyjsť z domu bez namaľovania sa, mali by ste prehodnotiť. Kozmetické líčidlá sú veľmi drahou záležitosťou. Niektoré ženy si nevedia predstaviť, že by mali niekde ísť bez toho, že by nejaké líčidlá použili. Avšak prehodnotili ste svoje prílišné maľovanie sa? Make-up je veľmi dôležitý pre mnohé ženy. Zakryje nedostatky na tvári a žena sa cíti omnoho krajšia ako v skutočnosti je.

pekná žena

Oči si môžete zvýrazniť vhodnými očnými tieňami alebo aj maskarou, ktorú použijete na vaše mihalnice. Veľa žien si maľuje obočie. Namaľované obočie nie je vôbec pekné. Na to by ste mali myslieť ešte predtým, ako si ho začnete maľovať. Pery si viete zvýrazniť rúžom, ktorý nie je príliš výrazným. Výrazný rúž pôsobí lacno a vy sa v ňom nebudete cítiť veľmi príjemne. Mnohým ženám nepristanú rúže a práve pre to si nanášajú na pery jednoduchší lesk na pery.

modelka

Ženy vedia byť krásne, aj keď sa nemaľujú. Svoje nedokonalosti viete zakryť alebo na ne neupozorňovať. Môžete si obliecť pekné šaty, ktoré upozornia na to, ako sa obliekate a nie na váš make-up. Make-up a rôzne líčidlá už dávno nepoužívam. Cítim sa veľmi dobre nenamaľovaná. Dokonca som si navykla na to, že keby sa nalíčim, nie som sama sebou. Aj vy mávate taký pocit? Mnohé ženy si každý deň bez líčidiel nevedia ani len predstaviť. Pekná žena je upravená žena. K tomu patrí aj upravenie vlasov. Ak máte neumyté vlasy, nebudete sa cítiť dobre. Umyté vlasy sú základom pre dobrý pocit. Ženy veľmi často nakupujú. Kúpa pekného oblečenia je pre nich veľmi dôležitá. Aj ja rada trávim čas v obchodoch s oblečením. Je to taký môj relax, ktorý si viem dokonale užiť.