Vyriešte si s partnerom nezhody


Uvideli ste na svojom partnerovi zmenu, ktorá sa vám nepáči? Veľa vzťahov je nefunkčných. Niektorí sa snažia svoj vzťah zachrániť, no niektoré veci sa nedajú odpustiť. Práve to je najhoršie, ak už s partnerkou máte aj deti. Ak vás partnerka podvedie alebo zmení svoje správanie k horšiemu, mali by ste sa s ňou dôrazne porozprávať a stanoviť jej hranice. Snaží sa ujsť pohľadom? Práve partnerka si musí uznať svoje chyby ako prvá. Možno ste aj vy vynníkom. Ak vás poslúchne a bude pravidlá dodržiavať, nerobte závery, ktoré by mohli byť zničujúce nielen pre vás, ale aj pre vaše deti. Deti by nikdy nemali vidieť, ako sa rodičia hádajú.

súd

Avšak táto situácia sa deje vo viacerých rodinách za zavretými dverami bytu. Práve tam si partneri hovoria veľmi škaredé slová, ktoré môže počuť aj ich dieťa. Avšak to by nemali robiť. Deti všetko počujú. Majú veľmi dobrý sluch a dôrazne počúvajú ako sa ich rodičia hádajú. Hádky nikdy nie sú prospešné pre nikoho. To sa naozaj neviete so svojim partnerom pekne porozprávať, ale sa musíte medzi sebou hádať o všetkom? Mnoho partnerov sa háda kvôli peniazom. Peniaze k životu potrebujeme a nemali by byť dôvodom na hádky. Avšak veľakrát nimi sú.

hádky

Kto zarobí viac a kto menej, kto koľko minie a kto ušetrí sú častou príčinou mnohých nezhôd. Peniaze by ste si mali dať dokopy a rozdeliť si ich tak, aby vám to mesačne vyhovovalo. Usporiadajte si ich a žite si svoj krásny život. Akým štýlom budete žiť svoj život, je len na vás. Spravte si poriadok vo vzťahu i s financiami práve v tomto okamihu. Veľmi veľa párov to nedokáže. Vy to však môžete skúsiť a aspoň budete vedieť, na čom ste. Ak vás partner miluje, určite sa s ním budete vedieť v pokoji porozprávať. Venujte mu pár minút, počas ktorých preberiete veľmi vážne problémy, ktoré sa vo vašom vzťahu vyskytujú dosť často.