Cesta jednej paradajky

Kto by nemal rád šťavnaté sladké paradajky, ktoré dlho zreli pod priamymi slnečnými lúčmi. No ešte lepšie sú takéto paradajky v paradajkovej šťave, ktorú pridáte na vaše obľúbené cestoviny alebo pizzu. Avšak málo kto vie, aký zdĺhavý je proces, aby sa tieto sladučké paradajky v dobrom jedle dostali až k vám na stôl a koľkými rukami a akú cestu musí táto paradajka prejsť. My to vieme, pretože stojíme pri nej počas celej jej cesty. Od odtrhnutia až na váš stôl. Pýtate sa ako? Táto paradajka sa po odtrhnutí vkladá do našich prepraviek, a putuje z poľa do skladov a odtiaľ do výrobne, kde sa melie a robí sa z nej pretlak alebo šťava, ktorý sa uskladňuje v našich ibc kontajneroch.

pizza

Odtiaľ putuje do potravinárskej fabriky, kde sa balí do konzerv alebo plastových či tetrapakových obalov, v ktorých putuje do obchodov na našich plastových paletách. Nakoniec príde do reštaurácie alebo k vám do kuchyne a vy si tak môžete na nej pochutiť v chutnom obede alebo večeri. Cesta vyzerá síce jednoducho, ale proces je zložitý a dlhý a na to, aby paradajka ostala chutná a svieža ako aj paradajkový pretlak, je potrebnej nie len veľa ľudskej energie, ale aj veľa kvalitných prepraviek, ibc kontajnerov a plastových paliet.

ibc kontajner

Naši zamestnanci sa neustále podieľajú na zdokonaľovaní našich výrobkov, aby sme vám spolu s farmármi a obchodníkmi mohli zaručiť čerstvosť a kvalitu potravín, a aby ste si mohli aj takúto slnečnú paradajku vychutnať u vás doma. Neustále zdokonaľujeme naše produkty, ktoré ponúkame dodávateľom aj pestovateľom. Naši zamestnanci sú častokrát s nimi pri ich práci, aby videli čo všetko znamená cesta jednej paradajky. A tieto poznatky potom pretvárajú do našich kvalitných plastových prepraviek, kontajnerov, nádrží, ktoré farmárom a dodávateľom uľahčujú ich zložitý proces a pomáhajú im udržať bohatstvo a sladkosť a vynikajúcu chuť ovocia a zeleniny.